Wie is Daina?

Ik ben Daina !

Ik heb de keuze gemaakt om datgene te doen waar ik goed in ben en waar ik enorm veel plezier in heb. Ruim 9 jaar heb ik mogen werken voor Coca-Cola Enterprises, waarvan 7,5 jaar als Manager Field Sales in de Retail. De stap durven zetten om te stoppen en om los te laten van datgene wat ik had, maar ook een groot vertrouwen dat het allemaal goed zou komen. Een flinke dosis bewustwording en zelfreflectie waren nodig om te staan waar ik nu sta; mijn eigen onderneming!

Mijn aanpak is professioneel, heeft de juiste balans tussen theorie en praktijk, kwaliteit is de hoofdzaak, én is vanuit oprechte interesse voor de groei van de mensen. Met beide benen op de grond, analytisch en observerend, met een scherp oog voor verbeteringen en bovenal optimistisch en met humor.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek voor coaching on the job, coaching op leadership-development, trainingen of shop reflectie. Laat een bericht achter en ik bel of mail terug.

Tot snel!

Daina