Trainingen

Trainen moet meer zijn dan alleen een “leuke” dag;  Leerzaam en inspirerend maar ook een juiste balans tussen theorie en praktijk. Een training die blijft hangen en die je raakt, een training waarbij je nog lang na die tijd denkt; “daar heb ik wat aan gehad”.

Een training is slechts een van de vele middelen die ingezet kunnen worden en is met name geschikt voor grotere groepen. In een kort tijdsbestek kun je meerdere medewerkers op een zelfde kennisniveau brengen. Echter alleen trainen is niet voldoende omdat is gebleken dat  na verloop van tijd de kennis weer op de achtergrond verdwijnt. Een goede combinatie hierbij is dan het coachen on the job omdat hierbij zichtbaar wordt in hoeverre de opgedane kennis vertaald wordt naar kunde en vaardigheden.

Op een tailormade wijze wordt er een training in elkaar gezet die compleet voldoet aan de wensen van de organisatie.  Op de volgende gebieden zijn er trainingen mogelijk;

  • Communicatie trainingen

met daarin onderwerpen als feedback geven, non-verbale en verbale communicatie

  • Sales training

verkoopvaardigheden, commercieel onderhandelen, technieken en tactieken

  • Managers training

coachend leiding geven, teambuilding, vertaalslag van visie naar operationeel

Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan waarin de mogelijkheden besproken worden, en wat dit kan betekenen voor jouw organisatie.